פשטידת טופו קטניות צבעונית

בישול אופטימי

מתכונים ממטבח שמח

סם דהן

פשטידת טופו קטניות צבעונית

שתי כוסות אפונה ירוקה ושתי כוסות עדשים מבושלות, כוס אחת מרסקים במעבד מזון. קוביית טופו מחולקת לשתיים ומגורדת גס בפומפייה.

מעבירים לכלי את חצי הטופו המגורד והאפונה (שלמה ומרוסקת) מתבלים ברבע כוס צ’ילי חריף, רבע כפית מלח ומאחדים.

עושים את אותו הדבר עם העדשים.
מתקבלות שתי תערובות – טופו אפונה וטופו עדשים. משמנים תבנית אפיה בשמן זית. מעבירים קודם את תערובת האפונה משטחים ומהדקים בעזרת כף מתכת.

יוצקים את תערובת העדשים על תערובת האפונה ומהדקים גם כן בעזרת כף.

יוצקים כוס קרם קוקוס או חלב קוקוס
%100 .מפזרים מעט פלפל שחור.

אופים מכוסה כ45 דקות חום בינוני.

ועוד 10 דקות ללא כיסוי.