שווארמה טופו פיקנטית

בישול אופטימי

מתכונים ממטבח שמח

סם דהן

שווארמה טופו פיקנטית

כן, זו בהחלט בעיה לקרוא לטופו בשם של נתח ומנה של בשר.. אז נישאר עם הדימוי הלא טבעוני… כל השאר, ממש טבעוני.

מטגנים שני בצלים חתוכים לרצועות, מטגנים עד זהוב, מגרדים קוביית טופו בפומפייה ומוספים לבצל.

מוסיפים תבלינים בנדיבות, תערובת לתיבול מזרחי, כמון, כורכום, פפריקה, חצי כפית מלח, ו… שלוש כפות רסק עגבניות או קטשופ, כן קטשופ..

יוצקים רבע כוס מים, מביאים לרתיחה לחמש דקות תוך ערבוב, עד לאידוי רוב הנוזלים.

טועמים ומתקנים תיבול.